Jag hatar när någon bestämmer sig för att ha rätt, och sedan skrattar åt alla motargument.

...det tyder på omogenhet, osäkerhet och ytterligare tusen negativa egenskaper.



Kvinnliga tennisproffs måste bära kort kjol, annars vill ingen titta.
Dam-fotboll behandlas som ett skämt. Men ärligt talat,
tror ni att kvinnor är genetiskt sämre på att spela fotboll än killar?

På stenåldern, om någon hade kastat in en fotboll till grottmänniskorna,
Tror ni att männen hade lirat järnet och kvinnorna fjollat omkring?
Hur jävla dum får man bli? Klart som fan hade de spelat tillsammans.
Åter igen var grottmänniskan mer jämställd än vi är nu.





Ibland tror jag att världen är så otäckt orättvis
bara för att människor är så otäckt dumma i huvudet.


Kommentarer
Postat av: En riktig feminist

Vad är det för fel på att de har en dresscode i proffstennis? Det är ingen som "tvingar" någon att bära kjol och om vi ska va helt ärliga är det fortfarande inte så många som kollar. Den eviga frågan om damfotbollen, där tycker jag att du har rätt i en punkt, det borde sluta kallas damfotboll, de kan ju försöka på uttagningar till samma lag som grabbarna istället, så ska vi se hur många som hade kollat på kvinnor som spelar fotboll. en vild gissning?



Må väl och känn dig väldigt provocerande.

2011-07-01 @ 00:14:31
Postat av: anonym

Män är genetiskt starkare än kvinnor, män är redan vid födsel genetiskt starkare än kvinnor, man kan bestämma könet på ett barn genom att kolla på pulsen på barnet när det ligger i livmodern. Pojkar har oftast puls lägre än 140 medans tjejer har en puls över 140. Vilket betyder att pojkars hjärtan är starkare och kan pumpa mer blod mer effektivt per hjärtslag redan vid födsel vilket ger killar en viss fördel när det kommer till fysisk aktivitet. Detta är ett faktum så att debatera vilket kön som är mest "fysiskt ämnat" finns det inte ens någon poäng i. Sen kan klart kvinnor vara tekniskt lika bra i fotboll som män är dock så kommer män alltid att orka springa lite fortare och lite längre än vad kvinnor klarar av just pga deras genetiska fördelar. Men varför damfotboll behandlas som ett skämt är fortfarande en giltigt fråga.

2011-07-01 @ 00:18:09
Postat av: Melissa

Jag har aldrig påsått att män och kvinnor är "genetiskt lika starka". Allt är dock fortfarande jävligt relativt, och jag tror att kvinnor blir allt svagare med evolutionen eftersom de formas till att vara det fysiskt svagare könet, och har gjort i tusnetals år. Den här pulsmätar-apparaten till foster i livmodern var inte uppfunnen på stenåldern.

2011-07-01 @ 14:17:17
URL: http://ausikts.blogg.se/
Postat av: Spån

Tycker du verkar kär i ditt grottmännisko argument, menar du verkligen på fullaste allvar att du tror att kvinnor var lika starka som män då eller? Mannen blir också svagare och svagare, det kallas teknik. Förr, på stenåldern då, var vi (människor) tvugna att jaga vår egen mat, bygga våra egna hus, springa för livet från sabeltandade tigrar etc. Det behövs inte längre lilla du, alltså har vi inte lika stor användning av fysisk styrka längre. Men du som sann feminist borde väl då rimligtvis biffa till dig rejält och bli starkare än alla män så att det blir mer jämställt? Eller är det inte bara bättre att acceptera att män och kvinnor är olika och kanske därfr också lämpade för olika saker?!

2011-07-04 @ 08:25:47
Postat av: Spån

tvungna*

2011-07-04 @ 08:26:39
Postat av: En trist kille

"Kvinnliga tennisproffs måste bära kort kjol, annars vill ingen titta."

Är det fördomar eller finns det statistik på det? Jag kollar gärna även om de har kort/ lång kjol, träningsbyxor eller jeans. Om de är en intressant match skiter jag fullständigt i om de har kort kjol.



"Dam-fotboll behandlas som ett skämt. Men ärligt talat,

tror ni att kvinnor är genetiskt sämre på att spela fotboll än killar?"

80 000 i publiken i VM är knappast ett skämt. Och nästan fullsatt när Sverige spelade, i Tyskland är heller knappast ett skämt.



Män är för övrigt starkare, snabbare och längre än kvinnor, därför är det väl självklart att de är bättre rent genetiskt än kvinnor? Om du menar rent tekniskt och strategiskt har vi (män/ kvinnor) säkerligen ganska lika förutsättningar, men då har du grovt missat vad fotboll innebär.



Om du är ens lite insatt inser du att även om damerna tränar med - och därmed exakt likadant - som män så är damerna inte i närheten så bra som som männen (Finns eventuellt undantag).



För övrigt har de andra kommentarerna bra poänger.

2011-07-12 @ 20:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0