sluta ta er själva så seriöst

Jag kom hem idag med tre paket hårfärg; en blekning, en röd och en mörkbrun. 
Willy sa DET KOMMER INTE BLI BRA, Mamma fick spunk och nu sitter jag här med hårfärg kladdad lite överallt i mitt hår. Det värsta som kan hända är att det blir skitfult, men det gör INGENTING för mitt hår var redan skitfult. Ett annat skräckexempel är att min hårbotten fräts sönder så håret trillar av, men det är ju ändå inget jobbigt problem om man jämför med knark och cancer. 


Ett fantastiskt bra tips till alla er (många) som säger att ni önskar att ni vågade göra drastiska/annorlunda saker med ert utseende, är TA INTE ER SJÄLVA SÅ SERIÖST! Om du vill ha mahawk, skaffa det. Om du vill färga håret rött, men inte vågar så är du feg. Det värsta som kan hända är att du inte passar i det.
Och om du inte passar i det så får du vänta i typ två månader och sedan färga om det, och då har du lärt dig att du inte passar i rött hår.

Om du tycker att det är fruktansvärt att gå runt och se ful ut i två månader så får du för fan sluta gnälla. det finns folk som går runt och är fula hela sina liv. friskt vågat hälften vunnet



tjohoooooooooooooooo


ps. jag är skitnödig när jag skriver detta, så därför kanske bytar ord plats och det blir lite konstigt.


Kommentarer
Postat av: pontus såklart!

det där om att ändra utseende. Om man inte passar i nånting. gör det bästa av det! jag hatar mitt hår just nu men vet att det kommer bli bättre sen :D så jag försöker fixa till det så gott det går och lite mer slick än vanligt men det är fan fint som det är då :D

2008-12-29 @ 00:30:05
URL: http://pontusauren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0